Hotels in Qatar en hoofdstad Doha

Deze pagina is aanbouw door alle hotels in verschillende prijsklasse te onderzoeken.

Uitgelichte hotels

< 50 euro per nacht

tot 100 euro per nacht

Ultra luxe hotels in Qatar

Rixos Gulf Hotel Doha *****

Rixos Gulf Hotel Doha, gelegen in het bruisende centrum van Doha, Qatar, is een icoon van luxe en gastvrijheid.
Read More

(All inclusive) resorts in Qatar

Het concept “All-inclusive” is niet populair in Qatar. Het aantal hotels / resorts in het gehele land zijn op slechts één hand te tellen. Je zult ook opmerken dat de prijs voor zo’n hotel gemiddeld genomen ver boven het gemiddelde ligt. Prijzen van zo’n 500 euro per nacht zijn niet uitzonderlijk, houdt hier dus rekening mee. In ruil daarvoor krijg je wel ongekende luxe die je niet snel ergens anders gaat vinden. Maar het is goed om de verwachtingen te managen, dit is niet een gemiddeld all-inclusive hotel als in Egypte of Turkije.

Hieronder de selectie van all-inclusive resorts die je in Qatar zult vinden.

Zulal Wellness Resort by Chiva-Som *****

Zulal Wellness Resort by Chiva-Som, gelegen aan de prachtige kust van Qatar, is een toevluchtsoord voor wellness en ontspanning.
Read More

Rixos Gulf Hotel Doha *****

Rixos Gulf Hotel Doha, gelegen in het bruisende centrum van Doha, Qatar, is een icoon van luxe en gastvrijheid.
Read More

Hotels nabij Hamad International Airport vliegveld

Premier Inn Doha Airport ***

Gelegen op slechts een steenworp afstand van de internationale luchthaven Hamad in Doha, Qatar, biedt Premier Inn Doha Airport een comfortabel en handig verblijf voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers.
Read More

sleep ’n fly Sleep Lounge, SOUTH Node (TRANSITS)

Sleep ’n fly Sleep Lounge, SOUTH Node – TRANSIT ONLY, gelegen in de internationale luchthaven Hamad in Doha, Qatar. Het hotel biedt reizigers een unieke en comfortabele rustgevende ervaring tijdens hun tussenstops of lange overstappen.
Read More

Hyatt Regency Oryx Doha *****

Hyatt Regency Oryx Doha is een luxueus vijfsterrenhotel nabij het vliegveld van Doha, Qatar. Dit prachtige hotel biedt een scala aan voorzieningen en faciliteiten die tegemoet komen aan zowel zakenreizigers als vakantiegangers.
Read More