Nederland wil Qatar helpen bij bouw stadions

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Nederland moet Qatar hulp bieden bij de organisatie van het WK in 2022. Dat is althans de mening van Maxime Verhagen, minister van Economische Zaken.

Samen met onder koningin Beatrix verblijft Verhagen momenteel in Qatar voor een staatsbezoek. De minister reisde samen met een delegatie van het bedrijven af naar het oliestaatje. Daar sprak de CDA’er woensdag uit dat Nederland een goede reputatie heeft bij het vervaardigen van stadions. Dat kan Qatar goed gebruiken, dit omdat er in 2022 liefst negen gloednieuwe stadions klaar moeten zijn.

Verhagen verwees hierbij naar de bouw van de stadions in Zuid-Afrika. Bovendien hebben enkele Nederlandse bouwbedrijven te horen gekregen dat zij mogen helpen bij de bouw van de stadions in Rusland. Dit met het oog op het eindtoernooi in 2018.

Qatar denkt circa 65 miljard euro nodig te hebben voor de bouw van de stadions. Daarbij richt men zich tevens op de airconditioning wegens de temperaturen in het land en het plaatsen van kunstgras.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous Lekker geen belasting betalen

Leave Your Comment