Qatar Airways 100e bestemming

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Qatar Airways maakte op 14 maart aan zijn reizigers wereldwijd bekend, dat de maatschappij een promotiecampagne lanceert om de inhuldiging van zijn 100e bestemming te vieren.

Qatar Airways zal deze historische mijlpaal bereiken op 6 april. Vanaf dat moment zullen er vluchten worden georganiseerd naar de Syrische stad Aleppo, slechts 14 jaar nadat Qatar Airways zijn activiteiten heeft gestart.

De passagiers kunnen vanaf nu genieten van deze promotie door zich in te schrijven op de site

qatarairways.com/100. Zo maken ze kans op gratis tickets naar meer dan 100 bestemmingen.

Met de Privilege Club schenkt Qatar Airways zijn leden Qmiles bonussen en speciale kortingen op de tickets die ze op Qmiles.com in ruil voor hun punten hebben verkregen. Voor meer informatie over deze acties klikt u op qatarairways.com/100.

Qatar Airways Holidays, het reisbureau van de maatschappij, heeft een uiterst aantrekkelijk aanbod voor passagiers met een stop in Doha, om hen de kans te geven Qatar te ontdekken voordat ze hun reis naar hun eindbestemming voortzetten.

De CEO van Qatar Airways, Akbar Al Baker, geeft aan dat de opening van de 100e bestemming een belangrijke mijlpaal vormt in de geschiedenis van de maatschappij. De aangeboden promoties zijn een manier om de passagiers te bedanken.

“Het bereiken van de 100e bestemming betekent een echt keerpunt voor onze maatschappij. Het vormt een belangrijke stap in onze korte geschiedenis, die niet mogelijk zou zijn zonder de steun van onze partners, voornamelijk van al degenen die zich dagelijks op professioneel vlak inzetten voor het toerisme, en natuurlijk onze vrijetijdsreizigers”, verklaart hij. “De maatschappij waardeert ontzettend de goodwill en de aanmoedigingen die we gekregen hebben sinds onze herlancering in 1997, en we zijn dan ook verheugd dat we dit historisch moment met onze huidige en toekomstige klanten kunnen vieren en delen”, licht Akbar Al Baker toe.

Momenteel vliegt de maatschappij met een moderne vloot van 95 toestellen op 99 vrijetijds- en zakenbestemmingen naar Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Pacifisch-Azië evenals Noord- en Zuid-Amerika. Afgelopen 6 maart werd de laatste bestemming, de Duitse stad Stuttgart, ingehuldigd.

In 2013 zal Qatar Airways wereldwijd meer dan 120 bestemmingen tellen. Ook wil de maatschappij dankzij een ambitieus plan zijn expansie de komende jaren nog voortzetten. Zijn hoofddoelstelling is om erkend te worden als de beste maatschappij ter wereld.

Qatar Airways behoort vandaag de dag tot de 10 beste maatschappijen ter wereld volgens de prestigieuze luchtvaart enquête die Skytrax jaarlijks publiceert.

Qatar Airways, dat door Skytrax werd uitgeroepen tot 5-Sterrenmaatschappij, heeft in het bijzonder aandacht voor comfort, gastronomie, entertainment en bovenal de service in de vliegtuigcabine, waarvoor de maatschappij verscheidene malen werd bekroond. Qatar Airways beschikt ook over een jonge en moderne vloot vliegtuigen, die hoogstens 4 jaar in gebruik zijn.

Op 5 juni begint voor Qatar Airways een drukke maand met de inhuldiging van de Iraanse stad Shiraz, vervolgens met de opening van Venetië (15 juni), de derde bestemming van de maatschappij in Italië, en die van Montréal (29 juni), de eerste Canadese stad waar Qatar Airways op zal vliegen.

Vanaf 27 juni zal Qatar Airways vluchten organiseren naar Kolkata (Calcutta), de 12e bestemming in India, daarna op 14 september zal er gevlogen worden vanuit Sofia en op 5 oktober wordt een verbinding ingehuldigd tussen Oslo en Doha.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous Mechanische superwolk moet voetbalstadia koel houden tijdens WK in Qatar 2022

Leave Your Comment