Qatar Airways kiest voor Thales multimediasystemen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Qatar Airways kiest voor de multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen van Thales om haar Boeing 787 toestellen uit te rusten. Thales zal haar TopSeries systemen installeren die beschikken over een touchscreen voor passagiers, een te personaliseren interface en 3D audiotechnologie. Qatar Airways is Thales’ eerste klant die een multifunctionele afstandsbediening met touchscreen aan haar passagiers zal bieden, waardoor deze aan boord kunnen spelen en navigeren binnen het entertainmentsysteem.

Dankzij de geïntegreerde breedbandverbinding in het systeem kunnen de reizigers verbonden blijven met de buitenwereld dankzij toegang tot economische en sportactualiteiten, sociale netwerken en andere mobiele toepassingen.

Qatar Airways heeft 30 vaste bestellingen en 30 opties geplaatst voor Boeing 787-8 toestellen, waarvan de leveringen zullen plaatsvinden vanaf 2011. Het TopSeries systeem van Thales, met een strak design, is uitermate geschikt om in de Boeing 787 te installeren. Dankzij de toegevoegde connectiviteitselementen loopt Qatar Airways voor op de andere spelers in de luchtvaartsector.

Qatar Airways heeft eerder voorThales gekozen om communicatie- en entertainmentsystemen aan boord van haar 24 nieuwe Airbus 320 toestellen en haar 6 reeds in gebruik zijnde Airbus 320 tostellen te installeren. Dit systeem beschikt over touchscreens geïntegreerd in de stoelen bij Economy Class maar ook over communicatiemiddelen waardoor passagiers hun mobiele telefoon kunnen gebruiken, SMS-berichten kunnen verzenden en gebruik kunnen maken van een sterk presterende informatieservice.

Qatar Airways beschikt momenteel over een moderne vloot van 83 toestellen en vliegt op 89 verschillende steden in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, India, Zuidoost-Azië, het Verre Oosten en Australië. De maatschappij heeft meer dan 200 toestellen besteld, voor een waarde van 40 miljard dollar.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous Shell sluit deal met PetroChina over gas in Qatar

Leave Your Comment