Qatar Airways nu dagelijks naar Zuid-Amerika

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Qatar Airways vliegt nu dagelijks op são paulo en buenos aires. Qatar Airways biedt nu 92 bestemmingen, enige maatschappij met 5 sterren tussen het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Qatar Airways viert een belangrijke stap in haar ontwikkeling met de lancering van dagelijkse vluchten naar Brazilië en Argentinië. Het is voor het eerst dat de maatschappij vliegt op Zuid-Amerika. De grootste stad van Brazilië, São Paulo en de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, zijn toegevoegd aan het netwerk van Qatar Airways, wat het totale aantal bestemmingen op 92 wereldwijd brengt.

De twee nieuwe routes zijn de laatste in een ontwikkelingsprogramma van 5 maanden, waar ook de openingen van Bangalore, Kopenhagen, Ankara, Tokio en Barcelona deel van uitmaakten. Akbar Al Baker, Algemeen Directeur van Qatar Airways, legt uit dat de openingen van São Paulo en Buenos Aires historische momenten zijn voor Qatar Airways en de samenwerking op economisch gebied tussen Qatar, Brazilië en Argentinië verstevigen.

“Slechts 13 jaar geleden is Qatar Airways gestart met de ambitie een maatschappij op te richten met een uitgebreid netwerk en een optimale servicekwaliteit”, vertelt hij. “Ik ben enorm trots op onze prestatie om onze 5 sterren service uit te breiden naar Argentinië en Brazilië, waarmee het totale aantal bestemmingen op 92 komt verdeeld over 5 continenten. Dit is een fantastisch moment voor Qatar Airways en al haar teams.” Al Baker voegt hier aan toe: “Dit is het perfecte tijdstip voor de lancering van deze nieuwe bestemmingen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze komst op de Zuid-Amerikaanse markt, een markt in volle ontwikkeling, erg succesvol zal zijn.” “Mede dankzij de belangrijke Japanse en Libanese bevolkingsgroepen in Brazilië en Argentinië zijn deze nieuwe openingen volledig in lijn met ons business model, namelijk het vervoeren van passagiers van oost naar west en van west naar oost, via onze hub in Doha.”

Qatar Airways, dat onlangs benoemd werd tot de derde beste luchtvaartmaatschappij ter wereld door Skytrax, is de enige 5 sterren maatschappij die tussen Zuid-Amerika en het Midden-Oosten vliegt. De vluchten naar Zuid-Amerika bieden eveneens uitstekende verbindingen van en naar verschillende steden zoals Tokio, Shanghai, Singapore, Peking, Melbourne, Nairobi, Beiroet, Dubai en Maskate, allen via Doha. Vanaf oktober 2010 zal Qatar Airways haar netwerk verder uitbreiden met de opening van zes nieuwe bestemmingen in vier maanden tijd: Phuket, Hanoi, Nice, Brussel, Boekarest en Boedapest.

Brussel zal vijf maal per week bediend worden vanaf 31 januari 2011. Vandaag biedt Qatar Airways vluchten aan vanaf verschillende Europese luchthavens zoals Parijs, Frankfurt, München en Milaan, om maar enkele opties te noemen met verbindingsmogelijkheden bij vertrek vanuit Brussel. Met deze rechtstreekse route zullen de Belgische reizigers meteen en in alle comfort kunnen genieten van de services van de maatschappij. Met Qatar Airways kunnen Belgen tot in alle uithoeken van de wereld reizen. Ook Nederlandse en Luxemburgse reizigers krijgen een nieuwe verbindingsmogelijkheid met de opening van Brussel.

Tegen 2013 hoopt de maatschappij 120 zakelijke en toeristische bestemmingen wereldwijd te bedienen, dankzij een moderne vloot van120 toestellen. Momenteel beschikt Qatar Airways over een moderne vloot van 84 toestellen en vliegt op bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië, India, het Verre Oosten en Australië.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous Feestelijke opening van “Qatar Airways Hope School” in Sichuan, China

Leave Your Comment