Qatar Airways ontwikkelt haar activiteiten in Zuidoost-Azie

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Qatar Airways versterkt haar aanwezigheid in Zuidoost-Azië door het aantal vluchten te verhogen en haar vloot in de hele regio te vernieuwen. De belangrijkste ontwikkelingen op een rijtje

  • Toevoeging van 4 wekelijkse vluchten met bestemming Kuala Lumpur. Qatar Airways biedt nu 11 vluchten per week tussen Kuala Lumpur en Doha.
  • Bali wordt van nu af aan dagelijks bediend via Singapore ter vervanging van de 4 vluchten die tot nu toe via Kuala Lumpur vlogen.
  • Vluchten tussen Jakarta en Doha zijn nu direct.

Vluchten naar Singapore, Bali en bepaalde vluchten met vertrek uit Kuala Lumpur, bieden een betere service dankzij de nieuwe Boeing 777 in de vloot van Qatar Airways die deze verbindingen uit zal voeren. De Boeing 777 toestellen van Qatar Airways beschikken over 42 stoelen, omzetbaar naar bedden, en 293 stoelen voor de Economy Class. De uitbreiding van Qatar Airways in Zuidoost-Azië is in lijn met de opening van 5 nieuwe lijnen tijdens het eerste semester van 2010 en benadrukt het streven van de maatschappij zich in 2010 nog verder te ontwikkelen.

Tijdens de Singapore Air Show, verklaarde Akbar Al Baker, Algemeen Directeur van Qatar Airways: “De strategie van Qatar Airways is haar internationale netwerk uit te breiden vanuit de hub in Doha, naar alle voornaamste bestemmingen ter wereld en onze bestaande lijnen te verbeteren wat de frequentie of de capaciteit van de toestellen ook is. Wij zijn ons bewust van de ontwikkelingsmogelijkheden in het Midden-Oosten en we vertrouwen erop nieuwe markten te kunnen winnen door de bestaande services verder te ontwikkelen. We hebben als doel onze vluchten uit te voeren met een moderne vloot, waar veiligheid en dienstverlening voorop staan. Met een gemiddelde leeftijd van 3 jaar per toestel, bieden wij onze passagiers een service van uitstekende kwaliteit aan, erkend door de verschillende spelers op de markt.”

Qatar Airways opent tussen februari en juni dit jaar 5 nieuwe bestemmingen: Bangalore, Ankara, Tokio, Kopenhagen en Barcelona, wat het netwerk van de luchtvaartmaatschappij op 90 bestemmingen zal brengen. Ook Sydney zal in de loop van 2010 gelanceerd worden.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous Beurs Project Qatar 2010

Leave Your Comment