Qatar airways vliegt op bangalore vanaf 23 februari 2010

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Qatar Airways kondigt de lancering aan van een nieuwe bestemming in India. De luchtvaartmaatschappij zal vanaf 23 februari 2010 vliegen op Bangalore.

Bangalore, gelegen in het zuiden van India, wordt vaak beschouwd als het Indische Silicon Valley waar alle belangrijke spelers uit de informaticasector gevestigd zijn. De stad herbergt ook prestigieuze universiteiten en onderzoekscentra, evenals vele bedrijven uit de publieke sector actief op het gebied van luchtvaart, telecommunicatie of defensie. Vanaf 23 februari 2010 zal Bangalore de 11de Indische bestemming worden van de luchtvaartmaatschappij.

Deze nieuwe lijn is uiterst interessant voor expats die gevestigd zijn in Bangalore, maar ook voor de internationale zakenwereld vanwege de commerciële banden met de stad.

Om de opening van deze nieuwe lijn te vieren, biedt Qatar Airways speciale promotietarieven richting Bangalore. De maatschappij start deze week een mediacampagne om de speciale tarieven aan te kondigen in de pers en op de radio in de staat Karnataka, waar Bangalore de hoofdstad van is.

Bovendien kunnen leden van Qatar Airways’ Privilege Club tot wel 28000 Qmiles winnen als ze voor de nieuwe bestemming Bangalore kiezen. Meer details hierover zijn te vinden op www.qmiles.com.

Door het toevoegen van Bangalore is de capaciteit van Qatar Airways in India nu gestegen tot 71 vluchten per week, verspreid over 11 steden: Delhi, Bombai, Chennai, Ahmedabad, Hyderabad, Trivandrum, Cochin, Kozhikode, en de recent toegevoegde bestemmingen Goa en Amritsar.

Akbar Al Baker, Algemeen Directeur van Qatar Airways, zegt: “Deze nieuwe lijn benadrukt het vertrouwen van onze maatschappij in de Indische markt. Ook in 2010 zet Qatar Airways haar ontwikkeling voort, dit continent speelt een belangrijke rol bij onze uitbreidingsprojecten. De lancering van Bangalore, waardoor onze dekking van India nog meer zal toenemen, getuigt hiervan.”

Bangalore is de eerste van zes nieuwe bestemmingen die Qatar Airways heeft voorzien voor 2010: Ankara, Kopenhagen, Tokio, Barcelona en Sydney.

Professionals en passagiers die meer informatie wensen over hun reis of hun tickets willen reserveren voor één van de 85 huidige bestemmingen van de maatschappij, kunnen kijken op www.qatarairways.com of bellen (van maandag tot vrijdag, tussen 09.00 en 17.00 uur) op:

00800 80052800
Nummer voor de reisprofessionals (van vaste lijn naar vaste lijn) toegankelijk vanuit Nederland.

0900 0400404
Lokaal nummer vanuit Nederland voor reservaties (prijs van een lokale oproep).

Over Qatar Airways:

Qatar Airways is één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Zij bezit momenteel een vloot van 76 Airbus- en Boeing-toestellen en vliegt op 85 toeristische en zakelijke bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid Azië, het Verre Oosten en Noord-Amerika.

De Economy Class van Qatar Airways is onlangs verkozen tot ‘Beste Economy Class ter wereld’ in het kader van de jaarlijkse Skytrax enquête, gebaseerd op de antwoorden van 16 miljoen reizigers. Naast 5 sterren voor haar servicekwaliteit, heeft Qatar Airways ook voor het zevende opeenvolgende jaar van Skytrax de onderscheiding ‘Beste boordpersoneel van het Midden-Oosten’ ontvangen en voor het vierde opeenvolgende jaar de onderscheiding ‘Beste luchtvaartmaatschappij van het Midden-Oosten’. Bezoek voor meer informatie www.qatarairways.com

Qatar Airways heeft de ambitie om in 2013 een vloot van 120 toestellen te bezitten, bijna een verdubbeling van het huidige aantal. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 200 toestellen in bestelling met een waarde van meer dan 40 miljard dollar; 80 Airbussen A350, 24 Airbussen A320, 60 Boeings 787 en 32 Boeings 777. Deze toestellen zijn in levering sinds november 2004. De luchtvaartmaatschappij is één van de klanten van de Airbus A380 ‘super jumbo’ met 5 vaste bestellingen voorzien vanaf 2012, zodra de nieuwe internationale luchthaven van Doha operationeel zal zijn. Bezoek voor meer informatie www.ndiaproject.com

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous Qatar Airways en Airbus lanceren groen project in samenwerking met Qatar Science and Technology

Leave Your Comment