Qatar Airways WK 2022

Qatar Airways wint 3x AirlineRatings Awards, onder andere verkozen tot ‘Luchtvaartmaatschappij van het Jaar’

18 juli 2022 – Qatar Airways heeft opnieuw de meest prestigieuze titel van ‘Luchtvaartmaatschappij van het jaar’ in de wacht gesleept bij de AirlineRatings Awards 2022. De luchtvaartmaatschappij werd ook uitgeroepen tot ‘Beste Luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten’ en voor het vierde jaar op rij won ze de titel van ‘Beste Business Class’.

De AirlineRatings ‘Airline of the Year’ award bekroont het beste wat de luchtvaart te bieden heeft, met de nadruk op productinnovatie, een optimaal netwerk van bestemmingen en algemene veiligheid. Alle AirlineRatings awards worden toegekend op basis van strenge criteria en beoordeeld door professionals uit de luchtvaart met uitgebreide expertise en ervaring in de sector.

De bekroonde Qsuite, een gepatenteerd Qatar Airways product, biedt een First Class ervaring in Business Class. Qsuite beschikt over het allereerste tweepersoonsbed in Business Class, evenals over privacy panelen die opgeborgen kunnen worden, zodat naast elkaar zittende passagiers hun eigen privékamer kunnen creëren en social distancing bewaren, uniek in de luchtvaart.

Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, Group CEO van de Qatar Airways Group, verklaart: “Terwijl we ons internationale netwerk uitbreiden tot meer dan 150 bestemmingen, hebben we onlangs ook de meest bevredigende financiële resultaten in onze geschiedenis gerapporteerd, met een winst van 1,54 miljard dollar. Dit bevestigt dat wij een succesvol bedrijf zijn en ook zeer geliefd bij onze passagiers.”

De nationale luchtvaartmaatschappij van de staat van Qatar blijft haar netwerk, dat momenteel meer dan 150 bestemmingen telt, verder uitbreiden. Met meer frequenties die toegevoegd worden voor de belangrijkste hubs, biedt Qatar Airways haar passagiers een ongeëvenaarde connectiviteit, waardoor zij gemakkelijk een verbinding vinden naar de bestemming van hun keuze.

Over Qatar Airways

De meervoudig bekroonde airline Qatar Airways is door de internationale luchtvaart beoordelingsorganisatie Skytrax uitgeroepen tot ‘Airline of the Year’ tijdens de 2021 World Airline Awards. De luchtvaartmaatschappij heeft daarnaast nog vijf andere prijzen in de wacht gesleept waaronder ‘World’s Best Business Class’, ‘World’s Best Business Class Airline Lounge’, ‘World’s Best Business Class Airline Seat’, ‘World’s Best Business Class Onboard Catering’ en ‘Best Airline in the Middle East’. De luchtvaartmaatschappij blijft onbetwist aan de top van de luchtvaartsector en heeft de hoofdprijs nu voor een nooit eerder geziene zesde keer gewonnen (2011, 2012, 2015, 2017, 2019 en 2021). De hub van de luchtvaartmaatschappij, Hamad International Airport (HIA), werd onlangs ook erkend als de ‘World’s Best Airport 2021′, met een eerste plaats in de Skytrax World Airport Awards 2021.

Qatar Airways vliegt momenteel naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd, met verbindingen via haar hub in Doha, Hamad International Airport, door Skytrax uitgeroepen tot ‘World’s Best Airport’.

Previous Erfgenamen prins Qatar eisen $2,6 miljard van bank

Leave Your Comment