Reviews

“Mij is iets soortgelijks overkomen zij het geen dure fotocamera.
Op 9 december jl. vloog ik terug van Mumbai, via Dohan (Qatar) en Frankfurt richting eindstation Düsseldorf. In Frankfurt aangekomen, kreeg ik te horen dat mijn vlucht LH082 naar Düsseldorf gecancelled was.
Heb mij gemeld bij balie van Lufthansa; formulier voor mijn koffer ingevuld die onmiddellijk gefaxed werd en voorzien van een treinkaartje om zo in Düsseldorf te komen.
Sedert die tijd diverse telefoontjes (met heeeel lange wachttijden) gepleegd, diverse mails verzonden maar tot op heden nog steeds niets concreets vernomen.
Kijk sinds 9 december wel met een heel andere blik naar de Duitse \\\’Pünklichkeit und Grundlichkeit\\\’.
Inmiddels maar een claim bij de reisverzekering ingediend.”

Etto Linthorst / 30-12-2010 19:33

“We gaan dwars door de woestijn naar de Inland Sea! Hier gaat de woestijn direct over in de zee. Qatar schijnt (naast Namibie) de enige plek op de wereld te zijn waar dit verschijnsel zich voordoet! Maar het is geweldig, die stilte….”

Nellie / 21-07-2010 16:18

“Het is hier werkelijk adembenemend mooi. Qatar is een ontzettend vreemde plek, aan de ene kant zie je uitgestrekete stukken woestijn en aan de andere kant 300 meter hoge wolkenkrabbers met de meest bizarre vormen.

Het Marriot Doha is een onzettend mooi hotel, overal marmer, goud en kristallen. Onze kamers zijn uitgerust met al het moois en dagelijks buurten we even in the Spa hier in het hotel.

De eerste dag hebben we uit kunnen slapen waarna we door de organisatie met een tour meegnomen werden door Doha. Het op internet geschetste beeld blijkt een enorm eufemisme. Werkelijk alles is tot in de puntjes bedekt met de mooiste materialen, plantsoenen met gras, palmbomen en bloemen zijn overal.
Verder rijden er alleen maar peperdure auto’s die je in Nederland eens per jaar ziet. Ook werden we op een traditionele Qatarese boot meegenomen om zo om Doha te varen. Dit gaf een geweldig beeld van hoe prestiqieus deze miljarden gebouwen zijn. ”

Casper / 20-07-2010 16:00